dåligt väder

idag är det jättedåligt väder! regnet står som spön i backen, inget trevligt väder att vara ute i. det tycker inte heller milo och billie. så idag har vi mest varit inne och lekt och ståjat. just nu ligger milo och billie i hallen och sover, billie fick sin lunch vid halv 2 så han sover som en stock just nu. här kommer lite bilder på killarna :)








fina bilder

idag blir billie 9 veckor :)





milo och billie

första bilden på milo & billie, mina pojkar ♥


lite tid över

nu ligger lilla billie och sover efter att ha varit ute på en liten promenad och fått sin lunch. idag väckte han mig halv 7 på morgonen, så det var ju bara att stiga upp. det är inte så jobbigt som många tror.man lägger sig lite tidigare på kvällarna bara :) sen tycker jag personligen det är jättemysigt att ha någon att pyssla om hela tiden, någon man måste se efter. fast just nu så sover han och det ska han få fortsätta med. jag tog en snabbdusch men lämnade dörren öppen så jag skulle höra om de hände nått. jag ska snart öppna upp på baksidan igen så han kan springa ut och in som han vill. jag hämatde honom i förrigår och han har varken kissat eller bajsat inne sen han kom hit :) känner mig lite stolt över det.


första bilderna på billie hemma i sitt nya hem!


här har vi precis kommit hem o busar lite på baksidan :) (igårkväll)


morgonpigg, klockan är ca kvart över 7 på morgonen






efter lite lek var det dags att ta en tupplur♥

idag kommer Billie hem!

idag, om 2 timmar kommer jag och min storebror sitta i bilen och vara påväg för att hämta hem billie, det känns som sagt overkligt fast ändock veckligare än någonsin! nu ska jag bara ta en dusch och göra mig lite i ordning sen kommer brorsan o hämtar upp mig.

går in och bloggar sen när han kommer hem! tar nog med mig kameran!


00:09

idag åker jag och min storebror och hämtar min valp, klockan är faktiskt 00:09! hehe. guuuud måste gå och lägga mig snart så det blir morgon fortare, men jag är inte ett dugg trött och kan nog inte sova nu i alla fall. har precis druckit en halvliter coca-cola och en skål med popcorn så är lite speedad på sockerkicken. shit shit shit, kan inte fatta att om några timmar åker jag och hämtar hem min Billie, det känns helt sjukt. så overkligt fast ändå inte :) ♥

saknar min älskade milo jättemycket också, men han kommer hem på torsdag som tur är!! :)


tävla och vinn!

hej på er!
jag är med i en spännande tävling, vill ni också vara med i tävlingen där man kan vinna ett smycke som är disignat av E.R Disign. ?



allt ni behöver göra är följande ; 

Du skriver ett inlägg i din blogg om att du är med och tävlar. I inlägget ska detta ingå:
- kopierad bild på smycket
- en liten text som talar om att du är med och tävlar
- länkning till E.R Designs hemsida
- länkning till Exxas blogg

Sedan skriver du en kommentar i detta inlägget på Exxas blogg så hon vet att du är med och tävlar. Glöm inte att även ange din mailadress så hon kan kontakta dig om det blir du som vinner.

länk Exxas blogg; http://www.exxa.se/
länk E.R Disign. ; http://www.erdesign.se/

Det är helt gratis att vara med, hon står för smycket samt för frakten!

Vinnaren kommer att slumpmässigt röstas fram och presenteras på Exxas blogg. Vinnaren väljer själv vad som ska stansas in på smycket och vad det ska vara för pärla (vanlig, halvädelsten, sparklebead, cloisonne) samt färg på pärlan.

Tävlingen kommer att pågå till 00.00 fredagen den 23/7 2010. Dagen därpå kommer en vinnare att utses.
Lycka till!


royal canin

idag har jag varit på banken och på djuraffären och köpt royal canin's valpstart paket för 99:-. jag fick även med en jättefin fodertunna, egentligen får man bara en fodertunna om man köper 6-8 kg mat, men jag fick med den i all fall så det var ju snällt, jag behöver ju en extra nu. det känns fortfarande lite overkligt, får nypa mig i armen med jämna mellanrum för att se om jag drömmer eller inte. hittils så är det ingen dröm så får hoppas att det inte är det då, hehe.












 


en dag kvar!

idag är det bara en dag kvar tills jag och min bror åker och hämtar hem min lilla underbara valp!! klockan är nu 00:38 och jag har precis städat klart. har plockat undan o så satt de inte är stökigt eller damigt när valpen anländer. sen har jag fått lånat en transportbur utav angelica som valpen får färdas i när vi hämtar honom. shit vad klockan är mycket, men jag är inte trött. hehe är bara så glad o vill att timmarna ska rusa förbi. det är en helt underbar och overklig känsla. för ett år sedan fick jag en tilllåtelse av min pappa att skaffa en till hund, och imorgon hämtar vi honom. det känns så overkligt fast ändå så verkligt. går inte att beskriva så bra .. men jag måste sova nu så det blir morgon snabbare för imorgon ska jag försöka få tag på en royal canin fodertunna!

veterinärbesiktad

fick mejl igår av uppfödaren om att min valp, billie, är veterinärbesiktad och att allting var utan anmärkning, förutom att han har ett litet underbett men som kan växa bort när hans permanenta tänder kommer. underbettet kommer inte att påverka hans livskvalité. så för övrigt så var allting bra och vetrinären tyckte han var en glad och trevlig valp! slänger in lite bilder.






dags att åka

nu ska jag alldeles strax åka till angelica i gnesta. milo är som sagt inte med mig för han har en liten egen "semester" med min pappa uppe på vårat landställe i hudiksvall. och nu när det är varm ute och inne så tänk på att inte lämna era hundar ensamna i bilen!!! bilen blir snabbt varm och omvandlas till en dödsfälla. detta händer många hundar varje år och det skär i hjärtat varje gång jag läser om det. så snälla tänk på det. om ni nu måste lämna hunden i bilen i en kort stund så ställ bilen i skuggan och veva ner alla rutor i bilen, inte helt, men så det kommer in frisk luft och ha en skål med friskt och kallt vatten i bilen sen skynda er med det ni ska göra!

slänger in en bild på milo, jag saknar dig killen! ♥

shopping av valpsaker med mamma

jag och min mamma var uppe tidigt idag och köpte de sista sakerna till valpen :) det blev två olika stora halsband, ett svart lite mindre och ett rött lite större som han får ha tills han nästan växt klart då köper jag ett snyggt läderhalsband! mamma hade varit på ikea förra veckan och köpt en röd filt sen var vi förbi CRT och köpe en beige filt med svarta hundtassar på :) sen köpte vi också en stor vattenskål som milo och valpen får dela på, bättre de än att köpa ny mat och vattenskål i svartvitt med hundben på. sen får valpen ju självklart en större matskål när han växt till sig.










7 veckor

här kommer lite bilder på valpen som nu är inne på 7:e veckan!! :)
så stor han har blivigt! och så sööööt!








min älskling till höger!! :) ♥

åker bort

jag åker nog till angelica imorgon. milo följer inte med för han är med pappa på landet och myser :) fick ett sms igår av pappa där han skrev "jag älskar milo" så gulligt pappa :) pappa stortrivs verkligen med honom och milo är annars med mig hela tiden så han fick följa med pappa upp till landet. de mår bägge bra utav! men jag åker nog till angelica imorgon eller ikväll, vi får se, sen åker hon nog med till haninge om jag inte ska ut och segla på torsdagen. sen så åker jag ju och hämtar hem valpen på söndag också :) inget är bestämt ännu så vi får se vad som händer. nu ska jag i alla fall åka och bada med brorsans fina flickvän maria ♥






en vecka kvar!!

hej på er!
nu är jag så nära så nära. om en vecka, på söndag alltså, så ska jag och min storebror upp till falun och hämta hem min lilla söta hundvalp! jag längtar så mycket att jag håller på och sprcker. allt är nu fixat hemma det enda som behövs är valpen :) ni får jättegärna kommentera namnförslag!

australian shepherd

jag vet inte om jag har nämt att det är en australian shepherd (aussie) jag ska köpa? så ligger det till i alla fall och jag är helt kär i denna ras! jag träffade en australian shepherd när jag var 7-8 år för första gången hos min barndomskompis och sen den dagen visste jag att det var en sån där hund jag ville köpa när jag blev äldre. och nu är jag 17 fyller 18 i oktober och ska få hem en liten aussie om mindre än 2 veckor! det är helt sjukt, som att en dröm går i uppfyllelse :) jag tänkte berätta lite kort om vad en australian shepherd är för slags hund ..

Trots rasnamnet är Australian Shepherd inte en australisk ras. Rasnamnet kommer sig av att man i västra USA, i början på 1900-talet, började kalla de mycket skickliga fårhundar som kom med den stora importen av får från Australien, för Australian Shepherd. Rasens historia är full av berättelser och antaganden men mycket få fakta. Bl a nämns att de hundar som stod för ursprunget till rasen troligen kom med utvandrare från Baskien i norra Spanien till Australien. Rasens mångsidighet, lättlärdhet och utpräglade vallningsinstinkt har gjort den mycket användbar för amerikanska får- och boskapsuppfödare.

Rasen skall vara en intelligent arbetshund med utpräglad vakt- och vallningsinstinkt, en god kamrat och ha kraft att arbeta en hel dag. kan vara reserverad mot främlingar. en väldigt glad, interligent och lättlärd hund!

Färg: Blåmelerad (blue merle), svart, rödmelerad (red merle), rödbrun (red liver), alla med eller utan vita tecken och/eller tan-tecken. De olika färgerna har ingen inbördes rangordning. Den opigmenterade hud, som ger vit krage, skall inte nå längre bak än till manken. Vitt får förekomma på halsen, som del av eller som hel krage, som bläs, på nospartiets nedre del samt på bröst och ben. Det vita på huvudet skall inte dominera och ögonen skall omges av färg och pigment.

               blue merle                                                  red merle
  
svart-brun aussie

SE HIT!

hej på er!
nu måste ni hjälpa mig, jag behöver ett namn till min lilla bebis och jag kommer inte på något bra. hjälp mig komma på ett fint namn åt honom. kommentera gärna!

6 veckor

för två dagar sen var det 2 veckor kvar tills jag får hem min lilla valp!! och gud vad jag längtar! det är helt stört. här kommer lite bilder på valpen. jag skulle verkligen behöva hjälp med namnförslag så skriv gärna om ni kommer på något bra! tack på förhand!








min valp

lite bilder på valpen 5 vekor gammal förra onsdagen. imorgon fyller han 6 veckor :)  då kommer lite fler biler!








lilla älsklingen! jag längtar såååå efter dig!


RSS 2.0