HÖST

jag och min syster var ute och lekte med billie och milo i förrigår! det var jättemysigt, och ganska kallt så vi gick tillbaka hem så jag fick byta jacka. det känns verkligen att det är höst nu. jag var och vägde billie i måndags också och han väger nu 6,4 kg!! stor kille :) han är även 37 cm i mankhöjd. lägger upp lite bilder. idag är jag ledig så vi ska nog gå en riktigt långpromenad i skogen, mysigt!








tired

hej på er!
sitter i skolan och är jääättetrött. men jag har en låååång lektion kvar som börjar 13:10 och slutar 14:20 så de är bara att köra på. idag ska jag gå med billie till djuraffären för att väga honom och köpa hem levergodis! ska bli spännande att se hur mycket han väger. min kamera har gått sönder av någon konstig anledning(?) vet inte varför den vill bara inte starta. skumt. men nu ska jag prata med min bästis angelica om helgen, jag kanske ska åka till henne meg hundarna och då krävs det planering!

nya tider, nya tag

hej på er!
har varit lite frånvarande här på bloggen, av någon andledning. har haft ganska mycket att göra o så. idag kom tidningen härliga hund i brevlådan, en härlig överraskning! ska lägga mig och läsa den ikväll, det stod ganska mycket om den gamla hunden, vilket berör mig eftersom milo är 11 år gammal. min plutt ♥ idag har jag varit i skolan o så. när jag kom hem så var jag på en långpromenad med hundarna, dom fick vara lösa som dom älskar och billie lyssnar bra. bäst lyssnar han när vi är själva på promenader och träningar. så från och med idag ska jag gå ut med billie o milo var för sig. för att jag ska kunna fokucera på just dom när vi är ute. dels är det bra för billie också eftersom han behöver mycket träning.

imorgon ska jag till läkaren så blir hemma hela dagen så då ska jag hitta på något kul med hundarna, häng med då!


bad på rudan och en massa bus!

var hos tandläkaren idag och lagade ett hål (skärpning på mig!!) och efter var jag helt bedövad i munnen så jag ville inte åka till skolan, madelene ringde mig då precis och frågade om vi skulle leka med våra valpar så vi träffades hemma hos mig sen gick vi till rudan (det är en badplats i närheten där jag bor). där busade fancy och billie som bara den! fancy har badat i sommar, men eftersom billie bara är 14 veckor så har vi inte badat ännu, jag har tyckt att det har varit för tidigt. men fancy sparng i vattnet och lockade med sig billie så han gick i vattnet upp till bogen, ganska duktigt av någon som inte badat tidigare, sen var de väl inte så jättevarmt i vattnet heller så han ville nog inte simma. efter de tog vi bussen hem till madelene när vi spenderade hela eftermiddagen, väldigt mysigt! fick även hem min räkning från härliga hund så mitt halvårsprenumeration börjar gälla, så nästa nummer kommer rakt i brevlådan! längtar redan. nu har jag precis duschat och ska titta på en film med mina killar, billie är jättetrött efter dagens utflyckt. ska klippa deras klor nu också, det går man inte glömma!










agria djurförsäkring

då har man bytt till agria djurförsäkring istället för på folksam, det känns bra. något som är mindra kul är att jag ska besöka tandläkaren och jag har världens tandläkarskräck!! tycker det är hur obehagligt som helst att sitta i den där stolen som sakta lutas bakåt. idag ska vi förbi djuraffären och kolla upp hur mycket billie väger, kul ska de bli!

trevlig överraskning!

gådagens hiss; igår var jag och billie på valpkurs och allting gick jättebra! hon sa att vi hade en fin kontakt mellan varandra och att han lyssnade bra på mig och mina signaler. det är alltid kul att höra! då har jag gjort ett bra jobb så här långt. när vi kom hem efter våran valpkurs som pågick i 1 och en halv timme så var båda hungriga och trötta. på köksbordet hemma låg expressen och en hundbok. en hundbok av fredrik steen/hundcoachen. så varje tisdag kommer en ny bok av fredrik steen. den boken jag fick är den 3:e av av 8 stycken. boken jag fick heter aktivering, lek och motion. nästa bok som kommer i butik är härliga hundliv och finns i butik 7-8 september.
(man får boken vid köp av tidningen, 69 kronor)

när andra nummer kommer:
- hund möter hund, 14-15 sept
- bli din hunds ledare, 21-22 sept
- trygg och säker hund, 28-29 sept
och sista boken heter vinn din hunds förtroende och finns i butik 5-6 okt!

nu ska jag äta lite frukost som består av min favorit yoghurt och en äggmacka!




RSS 2.0