myskväll

är hemma nu och myser med en kopp te i soffan med milo och morgan (pappas tjejs hund). morgan är 3 år och är en blandning mellan chichuachua och någonting till, ingen vet vad. milo och morgan blev lite osams om vem som skulle ha det smarrigaste hundbenet så matte fick gå in och hjälpa till :)

milo blev avis på det benet morgan tugga på! och ville inte ha sitt andra ..


milo fick lite hjälp av matte att få de han ville ha :)


morgan surade en liten stund .. så söt!


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Tjena:) Härlig blogg:D Du verkar ju ha lite koll så jag kanske kan fråga dig?:)

Jag behöver Hjäälp… Jag har en amstaff tik på 18 månader som är en riktig liten ”dödare”:p Hon dödar alla leksaker!! Oavsett vad de än är hon får. Spelar ingen roll av vilket material de ärö gjort av. Jag tycker de är jätte roligt att köpa leksaker till henne men allt hon gör är att direkt lägga sig och börja tugga. Och hon tuggar verkligen tills de inte finns nånting kvar. ALLT!! Hade en stor blå katt i latex liknande material. Den har gått i arv från hund till hund. Damlatiner, Rottis, Amerikansk bulldog. Den var HEL! Inte en tugga borta och då har alla hundarna sprungit runt och lekt med den i flera år. Sen hittade vi den och gav den till henne och de tog inte mer än max 5 min så var de bara småbitar!! Vad kan jag ge henne som håller lite längre? Som kanske inte går sönder direkt!



Tack på förhand:) Alexandra

2010-05-11 @ 23:25:35
URL: http://nem0.blogg.se/
Postat av: anna

Hej! Roligt att du tycker om bloggen! Ah, valpar har verkligen en förmåga att bita och ta sönder saker. Men det gör dom inte av elakhet, det kliar så mycket i valpens tänder att den nästan måste ha någonting hela tiden att tugga på. Du kan prova att köpa bollar, allt från tennisbollar till fotbollar. Går dom sönder får man självklart slänga dem med desamma. Ett annat alternativ kan vara att köpa hem repknutar, dom brukar vara hela omöjliga att få upp eller gå sönder!

Kram Anna

2010-05-12 @ 22:08:39
URL: http://duochdinhund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0